BLIV PRAKTIKANT PÅ FJORDENS DAG

Vi søger to engagerede studerende, der har lyst til at arbejde med forskellige opgaver inden for kommunikation og sociale medier.

BLIV PRAKTIKANT PÅ ET AF DANMARKS STØRSTE FRILUFTSEVENTS

Brænder du for kommunikation og markedsføring? Eller er du god til grafisk design/multimedieproduktion? Og kunne du tænke dig at være med til at sprede budskabet om et stort årligt tilbagevendende event, samt bidrage til dagens afvikling og efterfølgende evaluering? Så er et praktikforløb hos Fjordens Dag noget for dig!  Temaerne for Fjordens Dag er NATUR, MILJØ/BÆREDYGTIGHED, SUNDHED OG KULTUR.

Vi søger to engagerede studerende, der har lyst til at arbejde med forskellige opgaver inden for markedsføring, grafisk produktion og sociale medier. Du vil bl.a. få ansvar for selvstændige formidlingsopgaver, hvor du vil være med til at sikre at vores budskaber er skarpe, målrettede og gennemarbejdede, så vi fastholder en rød tråd igennem vores kommunikation og når ud til forskellige målgrupper. Vi søger i alt to praktikanter –  optimalt set én praktikant med grafisk/multimediebaggrund samt én med kommunikation/markedsføringsbaggrund. Opgaverne fordeles efter kvalifikationer og interesser. 

LÆS MERE NEDENFOR

Tryk her for at komme videre og læse om at blive praktikant

DINE PRIMÆRE OPGAVER VIL CENTRERE SIG OM

  • Kommunikation/markedsføring og PR
  • Grafisk design/produktion af markedsføringsmaterialer som annoncer, plakater, flyers, skilte til eventet m.m.
  • Fremstilling af små film som promoverer forskellige aspekter og aktiviteter på Fjordens Dag til brug på sociale medier
  • Løbende opdatering af Fjordens Dags hjemmeside, Facebook og Instagram samt diverse eventplatforme som f.eks. Kultunaut.
  • Belyse et emne som også kan være relevant for din praktikopgave
  • Derudover vil du blive involveret i det organisatoriske arbejde med at forberede og gennemføre eventet
  • Foto og videooptagelse til selve eventet

Vi søger i alt to praktikanter – én praktikant med grafisk/multimediebaggrund samt én med kommunikation/markedsføringsbaggrund. Opgaverne fordeles efter kvalifikationer og interesser. På baggrund af din profil og særlige interesser, er der også mulighed for at påvirke opgaverne. Det vil også
være muligt at være med til at igangsætte nye initiativer og idéudvikle.

Efter Fjordens Dag vil der i resten af praktikperioden fortsat være opgaver ifht. at producere indhold til sociale medier og vores hjemmeside for, hvad der i øvrigt foregår på Fjordens Dag og Skibhusgården generelt. Du får også tid til at skrive en del af praktikopgaven.

DIN PROFIL

Du er studerende på en uddannelse inden for markedsføring, kommunikation, multimediedesign, digital konceptudvikling, grafisk design, event eller lignende.

Du har flair for hhv. markedsføring/kommunikation og sociale medier eller grafisk produktion, videoproduktion og sociale medier. Som person er du udadvendt og initiativrig, og du arbejder selvstændigt og med godt humør. Du trives i en lille dynamisk organisation, hvor vi arbejder tæt sammen og hvor hverdagen er alsidig.

Du er god til projektledelse og kan styre opgaven i mål med involvering af relevante parter.

Derudover er det væsentligt, at du er flydende i dansk, da du også vil blive involveret i redigering af tekster til hjemmesiden og tekstning af videoer, opslag på sociale medier m.m.

Praktikanter filmer madlavning på bål
Zirkel Odense Renovation - aktivitet på Fjordens Dag Stige Ø 2022

OM FJORDENS DAG

Fjordens Dag er et af Danmarks største naturarrangementer, der hvert år har ca. 30.000 besøgende. Under temaerne Natur, Miljø, Sundhed og Kulturhistorie tilbyder mere end 150 aktører en overflod af spændende aktiviteter. Fjordens Dag er lige nu fordelt på lokationer rundt om Odense Fjord i bl.a. Seden Strandby og Stige Ø i Odense, Klintebjerg på Nordfyn og Boels Bro ved foden af Munkebo Bakke i Kerteminde. Fjordens Dag bliver arrangeret i samarbejde mellem Odense, Nordfyns og Kerteminde kommune og støttet med tilskud fra alle 3 kommuner. Fjordens Dag afholdes i 2023 søndag den 10. september kl. 10-16.

Fjordens Dag er en integreret del af UngOdense, som har en bred vifte af andre naturaktiviteter, f.eks. Grejbank Fyn, kurser og friluftsaktiviteter for 11-18-årige, administration af Naturskolen på Vigelsø, en naturvejleder samt skolehaven Haver til Maver.

Læs mere her på hjemmesiden.

PRAKTISKE OPLYSNINGER OG KONTAKT

Opstart på praktik: I starten af august efter nærmere aftale.

Arbejdstid: Efter nærmere aftale, så det kan passe med dit studie – typisk 8-15.30.

Vi søger i alt 2 praktikanter, som har et tæt samarbejde og deler opgaverne mellem sig – gerne én med markedsføringsbaggrund og én med grafisk/multimediebaggrund. 

Sted: Skibhusgården, Skibhusvej 388, 5000 Odense C

Send en kort ansøgning samt CV og gerne en port folio med eksempler på lignende opgaver, du har arbejdet på. Sendes hurtigst muligt til Fjordens Dags koordinator Tine Jørgensen på e-mail: timjo(a)odense.dk

Ansøgningsfrist: Vi holder løbende samtaler.

Ønsker du yderligere information om praktikstillingen, er du også velkommen til at kontakte Tine på tlf.: 24 66 10 36 (træffes man, tir, tor og fre kl. 9-13.30) eller pr. e-mail.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skibhusgården