BLIV PRAKTIKANT PÅ FJORDENS DAG

Vi søger to engagerede studerende, der har lyst til at arbejde med forskellige opgaver inden for kommunikation og sociale medier.

BLIV PRAKTIKANT PÅ ET AF DANMARKS STØRSTE FRILUFTSEVENTS

Brænder du for kommunikation og markedsføring? Eller er du god til grafisk design/multimedieproduktion? Vil du lave fedt content til sociale medier eller sikre et ensartet grafisk udtryk? Og kunne du tænke dig at være med til at sprede budskabet om Fjordens Dag – et stort årligt tilbagevendende event med fokus på natur og miljø/bæredygtighed? Så er et praktikforløb hos Fjordens Dag lige noget for dig! Og det er en god mulighed for at få anvendt din viden og kompetencer i praksis i de bedste omgivelser.

Vi søger to engagerede studerende, der har lyst til at arbejde med forskellige opgaver inden for markedsføring, multimedieproduktion og sociale medier. Du vil bl.a. få ansvar for selvstændige markedsføringsopgaver, hvor du vil være med til at sikre at vores budskaber er skarpe, målrettede og gennemarbejdede, så vi fastholder en rød tråd igennem vores kommunikation og når ud til forskellige målgrupper. Vi søger i alt to praktikanter –  optimalt set én praktikant med grafisk/multimediebaggrund samt én med kommunikation/markedsføringsbaggrund. Opgaverne fordeles efter kvalifikationer og interesser. 

LÆS MERE NEDENFOR ELLER SE DE TO STILLINGSOPSLAG HER

Se PDF praktikopslag kommunikation og markedsføring

Se PDF praktikopslag multimedie

Tryk her for at komme videre og læse om at blive praktikant

DINE PRIMÆRE OPGAVER VIL CENTRERE SIG OM

Opgaver markedsføring/kommunikation:

 • Kommunikation
 • Udvikling og produktion af små film og andet content, som promoverer forskellige aspekter og aktiviteter på Fjordens Dag til brug på sociale medier
 • PR – Pressemeddelelser og tekst/foto til medier og eventsites
 • Løbende opdatering af Fjordens Dags hjemmeside, og andre eventsites
 • Planlægge og producere indhold til opslag på Facebook og Instagram
 • Opsætning af annoncer på Facebook/Instagram
 • Sparring med multimediepraktikant om visuelt udtryk og tekster ifbm. produktion af markedsføringsmaterialer som annoncer, plakater, flyers, bannere m.m.
 • Foto og videooptagelse til selve eventet
 • Derudover vil du blive involveret i enkelte praktiske opgaver i forbindelse med eventet
 • Belyse et emne som også kan være relevant for din praktikopgave

Opgaver multimedie/grafisk produktion:

 • Være med til at fastlægge den visuelle identitet/grafiske udtryk for årets Fjordens Dag, så vi har en ensartet linje i det vi gør
 • Grafisk design/produktion af markedsføringsmaterialer som annoncer, plakater, flyers m.m.
 • Design og produktion af skilte, bannere m.m. til eventet.
 • Udvikling og produktion af små film og andet grafisk indhold til brug på sociale medier.
 • Løbende opdatering af Fjordens Dags hjemmeside
 • Planlægning og produktion af indhold til opslag på Facebook og Instagram
 • Foto og videooptagelse til selve eventet
 • Derudover vil du blive involveret i enkelte praktiske opgaver i forbindelse med eventet
 • Belyse et emne som også kan være relevant for din praktikopgave

Vi søger i alt to praktikanter – én praktikant med grafisk/multimediebaggrund samt én med kommunikation/markedsføringsbaggrund. Opgaverne fordeles efter kvalifikationer og interesser. Vi forventer selvfølgelig ikke du kan det hele men du har mulighed for at udvikle dine kompetencer og vi assisterer og vejleder dig selvfølgelig. 

På baggrund af din profil og særlige interesser, er der også mulighed for at påvirke opgaverne og hermed medvirke til at idéudvikle. Vi har f.eks. tidligere haft praktikanter med en passion for at tegne, som selv tegnede grafiske elementer, eller andre med foto som interesse.

Efter Fjordens Dag vil der i resten af praktikperioden fortsat være opgaver ifht. at producere indhold til sociale medier og vores hjemmeside for, hvad der i øvrigt foregår på Fjordens Dag og Skibhusgården Natur- og Friluftscenter generelt. Du får også tid til at skrive en del af praktikopgaven.

DIN PROFIL

Du er studerende på en uddannelse inden for markedsføring, kommunikation, multimediedesign, digital konceptudvikling, grafisk design, event eller lignende.

Du har flair for hhv. markedsføring/kommunikation og sociale medier eller grafisk produktion, videoproduktion og sociale medier. Som person er du udadvendt og initiativrig, og du arbejder selvstændigt og med godt humør. Du trives i en lille dynamisk organisation, hvor vi arbejder tæt sammen og hvor hverdagen er alsidig.

Du er god til projektledelse og kan styre opgaven i mål med involvering af relevante parter.

Derudover er det væsentligt, at du er flydende i dansk, da du også vil blive involveret i redigering af tekster til hjemmesiden og tekstning af videoer, opslag på sociale medier m.m.

Fjordens Dag 2023 på Stige Ø
Zirkel Odense Renovation - aktivitet på Fjordens Dag Stige Ø 2022

OM FJORDENS DAG

Fjordens Dag er et af Danmarks største naturarrangementer, der hvert år har ca. 30.000 besøgende. Under temaerne Natur, Miljø, Sundhed og Kulturhistorie tilbyder mere end 150 aktører en overflod af spændende aktiviteter. Fjordens Dag er lige nu fordelt på lokationer rundt om Odense Fjord i bl.a. Seden Strandby og Stige Ø i Odense, Klintebjerg på Nordfyn og Boels Bro ved foden af Munkebo Bakke i Kerteminde. Fjordens Dag bliver arrangeret i samarbejde mellem Odense, Nordfyns og Kerteminde kommune og støttet med tilskud fra alle 3 kommuner. Fjordens Dag afholdes i 2024 søndag den 8. september kl. 10-16.

Fjordens Dag er en integreret del af UngOdense, som har en bred vifte af andre naturaktiviteter, f.eks. Grejbank Fyn, kurser og friluftsaktiviteter for 11-18-årige, administration af Naturskolen på Vigelsø, en naturvejleder samt skolehaven Haver til Maver.

Læs mere her på hjemmesiden.

PRAKTISKE OPLYSNINGER OG KONTAKT

Opstart på praktik: I starten af august efter nærmere aftale.

Arbejdstid: Efter nærmere aftale, så det kan passe med dit studie – typisk 8-15.30.

Vi søger i alt 2 praktikanter, som har et tæt samarbejde og deler opgaverne mellem sig – gerne én med markedsføringsbaggrund og én med grafisk/multimediebaggrund. 

Sted: Skibhusgården, Skibhusvej 388, 5000 Odense C

Send en kort ansøgning samt CV og gerne en port folio med eksempler på lignende opgaver, du har arbejdet på. Sendes hurtigst muligt til Fjordens Dags koordinator Tine Jørgensen på e-mail: timjo(a)odense.dk

Ansøgningsfrist: Vi holder løbende samtaler.

Ønsker du yderligere information om praktikstillingen, er du også velkommen til at kontakte Tine på tlf.: 24 66 10 36 (træffes man, tir, tor og fre kl. 9-13.30) eller pr. e-mail.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skibhusgården