BLIV PRAKTIKANT PÅ FJORDENS DAG

Vi søger to engagerede studerende, der har lyst til at arbejde med forskellige opgaver inden for kommunikation og sociale medier.

BLIV PRAKTIKANT PÅ ET AF DANMARKS STØRSTE FRILUFTSEVENTS

Brænder du for kommunikation og markedsføring? Eller er du god til grafisk design/multimedieproduktion? Vil du lave fedt content til sociale medier eller designe annoncer og andet markedsføringsmateriale? Og kunne du tænke dig at være med til at sprede budskabet om Fjordens Dag – et stort årligt tilbagevendende event med fokus på natur, outdoor og miljø/bæredygtighed? Så er et praktikforløb hos Fjordens Dag lige noget for dig! Og det er en god mulighed for at få anvendt din viden og kompetencer i praksis i de bedste omgivelser og få en masse erfaring til dit CV.

Vi søger to engagerede studerende, der har lyst til at arbejde med forskellige opgaver inden for markedsføring, multimedieproduktion og sociale medier. Du vil bl.a. få ansvar for selvstændige markedsføringsopgaver, hvor du vil være med til at sikre at vores budskaber er skarpe, målrettede og gennemarbejdede, så vi fastholder en rød tråd igennem vores kommunikation og når ud til forskellige målgrupper. Vi søger i alt to praktikanter –  optimalt set én praktikant med grafisk/multimediebaggrund samt én med kommunikation/markedsføringsbaggrund. Opgaverne fordeles efter kvalifikationer og interesser. 

LÆS MERE NEDENFOR ELLER SE DE TO STILLINGSOPSLAG HER

Se PDF praktikopslag kommunikation og markedsføring

Se PDF praktikopslag multimedie

Sebastian Klein optræder til Fjordens Dag Klintebjerg 2021
Tryk her for at komme videre og læse om at blive praktikant
To praktikanter laver optagelse med æbleskiver

DINE PRIMÆRE OPGAVER VIL CENTRERE SIG OM

Praktikant markedsføring/kommunikation – du får mulighed for:

 • at lave små film, foto og andet content til sociale medier
 • at stå for kommunikationsopgaver som pressemeddelelser og tekst/foto til medier og eventsites
 • løbende opdatering af Fjordens Dags hjemmeside, og andre eventsites
 • planlægge opslag på Facebook og Instagram i Meta planlægningsværktøj
 • opsætte annoncer i Meta annoncecenter til Facebook og Instagram
 • sparre med multimediepraktikant om visuelt udtryk og tekster ifbm. produktion af markedsføringsmaterialer som annoncer, plakater, flyers, bannere m.m.
 • derudover vil du blive involveret i enkelte praktiske opgaver i forbindelse med eventet
 • få tid til din praktikopgave
 • få mulighed for også at få projekt til din bacheloropgave efterfølgende

Praktikant multimedie/grafisk produktion – du får mulighed for:

 • at være med til at udvikle den visuelle identitet/grafiske udtryk for årets Fjordens Dag, så vi har en ensartet linje i det vi gør
 • udarbejde mange forskellige markedsføringsmaterialer som annoncer, plakater, flyers, skilte, bannere m.m.
 • producere video, foto og andet multimedieindhold til sociale medier
 • planlægge opslag på Facebook og Instagram i Meta
 • opsætte annoncer i Meta til Facebook og Instagram
 • derudover vil du blive involveret i enkelte praktiske opgaver i forbindelse med eventet
 • få tid til din praktikopgave
 • få mulighed for også at få projekt til din bacheloropgave efterfølgende

Vi søger i alt to praktikanter – én praktikant med grafisk/multimediebaggrund samt én med kommunikation/markedsføringsbaggrund. Opgaverne fordeles efter kvalifikationer og interesser. Vi forventer selvfølgelig ikke du kan det hele, men du har mulighed for at udvikle dine kompetencer, og vi assisterer og vejleder dig selvfølgelig.

På baggrund af din profil og særlige interesser, er der også mulighed for at påvirke opgaverne og hermed medvirke til at idéudvikle. Vi har f.eks. tidligere haft praktikanter med en passion for at tegne, som selv tegnede grafiske elementer, eller andre med foto som interesse.

Efter Fjordens Dag vil der i resten af praktikperioden fortsat være opgaver ifht. at producere indhold til sociale medier og vores hjemmeside for, hvad der i øvrigt foregår på Fjordens Dag og Skibhusgården Natur- og Friluftscenter generelt. Du får også tid til at skrive en del af praktikopgaven.

DIN PROFIL

Vi søger en praktikant, som:

 • er studerende på en videregående uddannelse inden for kommunikation/markedsføring, multimedie, digital konceptudvikling eller lignende
 • har gode kommunikations-, formidlings- og formuleringsevner
 • har erfaring med Adobe programmer – f.eks. Photoshop, InDesign, Illustrator og Premiere. (Ellers kan vi sørge for oplæring)
 • færdes hjemmevant på sociale medier og kan lide at udarbejde medieindhold
 • har gode kommunikations-, formidlings- og formuleringsevner
 • er god til projektstyring og kan overholde deadlines
 • er åben overfor forskellige opgavetyper og kan se fordele i at sparre med kolleger i et tempofyldt miljø
 • har lyst til at byde ind med egne idéer

Du får:

 • et praktikforløb, hvor du kan dykke ned i din faglighed fra dit studie og udfordre dine interesser
 • en masse erfaring, som du kan tilføje på dit CV samt en personlig og specificeret anbefaling til din fremtidige jobsøgning
 • en fleksibel praktikperiode, hvor arbejdstiden kan tilrettelægges individuelt, så du har mulighed for f.eks. at pendle eller passe fritidsjob
 • en arbejdsskadeforsikring, men vi har ikke mulighed for at aflønne praktikanter
Fjordens Dag 2023 på Stige Ø
Fjordens Dag 2023 på Stige Ø
Zirkel Odense Renovation - aktivitet på Fjordens Dag Stige Ø 2022
Zirkel Odense Renovation - aktivitet på Fjordens Dag Stige Ø 2022

OM FJORDENS DAG

Fjordens Dag er et af Danmarks største naturarrangementer, der hvert år har ca. 25.000 besøgende. Under temaerne Natur, Miljø, Sundhed og Kulturhistorie tilbyder mere end 150 aktører en overflod af spændende aktiviteter. Fjordens Dag er lige nu fordelt på lokationer rundt om Odense Fjord i bl.a. Seden Strandby og Stige Ø i Odense, Klintebjerg på Nordfyn og Boels Bro ved foden af Munkebo Bakke i Kerteminde. Fjordens Dag bliver arrangeret i samarbejde mellem Odense, Nordfyns og Kerteminde kommune og støttet med tilskud fra alle 3 kommuner. Fjordens Dag afholdes i 2024 søndag den 8. september kl. 10-16.

Fjordens Dag er en del af Skibhusgården Natur- og friluftscenter, der har en bred vifte af andre naturaktiviteter, f.eks. Grejbank Fyn, kurser og friluftsaktiviteter for 11-18-årige, administration af Naturskolen på Vigelsø, en naturvejleder samt skolehaven Haver til Maver. Vi er en integreret del af UngOdense (ungdomsskolerne i Odense).

Læs mere her på hjemmesiden.

PRAKTISKE OPLYSNINGER OG KONTAKT

Opstart på praktik: I starten af august efter nærmere aftale.

Arbejdstid: Efter nærmere aftale, så det kan passe med dit studie – typisk 8-15.30.

Vi søger i alt 2 praktikanter, som har et tæt samarbejde og deler opgaverne mellem sig – gerne én med markedsføringsbaggrund og én med grafisk/multimediebaggrund. 

Sted: Skibhusgården, Skibhusvej 388, 5000 Odense C

Send en kort ansøgning samt CV og gerne en port folio med eksempler på lignende opgaver, du har arbejdet på. Sendes hurtigst muligt til Fjordens Dags koordinator Tine Jørgensen på e-mail: timjo(a)odense.dk

Ansøgningsfrist: 24. marts – Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende ansøgningen.

Ønsker du yderligere information om praktikstillingen, er du også velkommen til at kontakte Tine på tlf.: 24 66 10 36 (træffes man, tir, tor og fre kl. 9-13.30) eller pr. e-mail.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skibhusgården
Skibhusgården